Colecția 2016-conceptul căreia este prezentat prin noile modele (croieli din țesătura Nobilului ATLAS,Danteluțe fine),ce scot la rampă noile tendințe…trendy, pentru miresele acestui an.În funcție de personalitatea și stilul vestimentar al fiecarei Doamne,domnișoare, care urmează, să o poarte grațios și comod.
Colecția existenta în Salon.. va asteptam, cu drag la o proba a lor…http://douainimi.md/ro/contacte/

Rochii de mireasă colecția 2016, Rochii de Mireasă Scurte, Rochii pentru Nuntă, Rochii de Închiriat, Accesorii pentru mirese  de la Wedding Show-Room Două Inimi,vă va garanta splendoare şi eleganţă.
În salonul nostru mireasa poate să aleagă o rochie sau s-o creeze cu ajutorul designerului nostru, luând în considerare caracteristicile sale individuale ale celor mai actuale modele..

În privința rochiei perfecte, te poți baza pe consilierii de stil, ai Salonului “Două Inimi”, care cu siguranță te vor ajuta în ați alege rochia visurilor tale, cea care te va scoate din anonimat și îți va pune în valoare silueta. Încat să te încînte look-ul tău din prima probă. Pentru că timplul este un factor important, pentru ceea ce vom avea ca produs final, noi am hotărît să vă stimulăm decizia de a vă alege cît mai curînd vestimentatia oferind o reducere in baza unui cuvint cheie, numit la telefon – si noi vom sti cu siguranță ca DVS ne-ați vizitat site-ul nostru oficial. Cuvintul cheie: ” Cele mai actuale modele “. Programează o probă și primește Reducerea la Rochiile de nunta.