WSR “ Două Inimi” lansează Campania – “Fii Prințesa Balului”

Spre deosebire de simplele petreceri, Balurile sunt mult mai fastuoase, pentru că au acea notă de rafinament pe care o emană, doar evenimentele festive.
Dacă te pregătești pentru Balul de Absolvire, trebuie să iei în calcul cîțiva factori extrem de importanți pentru o impresie reușită sau, de ce nu, pentru titlul de “Prințesa Balului 2016”. Pentru aceste evenimente trebuie să fii pregătită, nu doar din punct de vedere moral, ci și din punct de vedere vestimentar.
În privința rochiei perfecte, te poți baza pe consilierii de stil, ai Salonului “Două Inimi”, care cu siguranță te vor ajuta în ați alege rochia visurilor tale, cea care te va scoate din anonimat și îți va pune în valoare silueta, vârsta și personalitatea.
Pentru că timplul este un factor important, pentru ceea ce vom avea ca produs final, noi am hotărît să vă stimulăm decizia de a vă alege cît mai curînd vestimentatia pentru Balul de Absolvire 2016. După principiul, cine vine mai repede – cîștigă mai mult: Pînâ la sfîrșitul lunii Mai, oferim 30% reducere; de la 1-15 Iunie, primești 20% reducere; după 15 Iunie îti oferim 15% reducere; iar pînă pe 1 Iulie vei primi 10% reducere.
Avantajele nu se tremină aici, pentru că poți să-ți confecționezi rochia după designul propriu, sau dupa rochiile create de designeri internaționali sau să-ți alegi una din rochiile Colecției 2016 a WSR “Două Inimi”, care cu siguranță te vor cuceri prin siropoasa paletă de culori, prin calitatea stofelor dar și prin ultimele tendințe ale modei.
Vă așteptăm cu mult drag!!!